Brood en Wijn: Kneden, proeven en een goed gesprek.

In een unieke samenwerking slaan een bakker en een wijnkenner de handen ineen om een onvergetelijke teambuilding te bieden: "Brood en Wijn." Al duizenden jaren hebben mensen zich verheugd op de combinatie van versgebakken brood en heerlijke wijn. Deze workshop verenigt de kunst van het broodbakken met de smaak van natuurlijke wijnen. 

Broodsommelier Rudy Dekker neemt deelnemers met een boeiende uitleg en demontratie over het ambacht van broodbakken. De workshop begint met een uitleg over het proces, waarbij Rudy zijn expertise en passie deelt. Onder andere het bakken met zuurdesem en handige foefjes komen tijdens de uitleg naar voren. Daarna gaan de deelnemers al snel aan de slag met het kneden en vormen van het brood.  

Tegelijkertijd staat registervinoloog Erik van Wijn&Filosofie klaar om de zintuigen van deelnemers te betoveren met de meest verfijnde natuurwijnen. Erik weet enthousiaste verhalen te vertellen over de geselecteerde wijnen en dit te verbinden aan een thema wat een team wil bespreken.  


Interactief
Wat deze workshop echt uniek maakt, is de interactieve aanpak. Deelnemers zullen niet alleen genieten van het proeven van heerlijke wijnen en het bakken van vers brood, maar ze worden ook uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over een boeiend onderwerp. Terwijl de geur van versgebakken brood zich verspreidt in de ruimte, ontstaan er levendige en goede gesprekken.

Deelnemer Marieke Vermeer deelde haar ervaring: "De Brood en Wijn teambuilding was een echte eye-opener voor mij. Ik wist niet dat er zoveel te ontdekken viel achter de kunst van het broodbakken en de wereld van natuurwijnen. Het proeven van de heerlijke wijnen in combinatie met het zelf bakken van brood was een onvergetelijke ervaring. Vooral om met mijn collega’s op een ontspannen manier in gesprek te zijn vond ik zo leuk."

Voor Rudy en Erik is de workshop niet alleen een culinaire reis, maar ook een sociale connectie tussen deelnemers. Het delen van gedachten en ideeën tijdens het proeven van wijn en het bakken bevordert een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid. Daardoor is de workshop zeer geschikt voor een teambuilding. Voor wie geen alcohol wil drinken zijn er verrassende alternatieven. 

 

Neem gerust contact op en maak je klaar voor een unieke ervaring in de wereld van brood en wijn!

Voor meer informatie over de teambuilding kun je terecht op de website van wijnenfilosofie.nl 

 

© 2016 - 2024 Biodynamische wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.