Wat fijn dat je interesse toont in Biodynamische wijn! 
 Zorgvuldig zullen we je bestellig afhandelen. Mocht een artikel niet meer op voorrraad zijn dan nemen we contact met je op. We zoeken naar een alternatief of betalen het bedrag terug. We verzenden de wijnen in goed afgesloten dozen van gerecycled karton. Met eco tape sluiten we de kartonnen verpakkingen af. We proberen dan ook zo milieuvriendelijk te werken. Mocht je opmerkingen of tips voor ons hebben dan horen we dat graag.
De kosten voor verzending zijn in Nederland € 6,95 per pakket. Per zending doneren we € 0,50 ter compensatie van de CO2 uitstoot die ontstaat vanwege het bezorgen van het pakket. Vanaf een aanschafwaarde van 250,- berekenen we binnen Nederland geen verzendkosten.

Je kan er voor kiezen om het pakket af te halen. We berekenen dan vanzelfsprekend geen verzendkosten, vul bij de kortingscode in: afhalen.

Heb je met je organisatie bij Wijn&Filosofie een wijnproeverij met een goed gesprek geboekt, dan betaal je geen verzendkosten. De code voor kostenloze verzending ontvang je van ons per mail of zullen we persoonlijk overhandigen. 
 

De verzendkosten voor verzending binnen Europa staan hieronder vermeld. Voor het versturen van pakketten binnen Europa betaal je een vast tarief. Hierbij is de handtekening voor ontvangst en een verzekering (tot een inkoopwaarde van € 500,-) inbegrepen.  Je kunt er dus zeker van zijn dat het pakket veilig de bestemming bereikt. Heb je vragen over de verzending? Neem gerust contact met ons op!

België 

€ 10,50

Denemarken 

€ 15,50

Duitsland 

€ 10,50

Finland 

€ 21,00

Frankrijk 

€ 15,00

Groot-Brittannië 

€ 13,00

Ierland 

€ 20,50

Italië 

€ 16,00

Luxemburg 

€ 13,00

Oostenrijk 

€ 14,00

Spanje 

€ 15,50

Zweden

€ 21,50

 

 

© 2016 - 2024 Biodynamische wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.