Graag laten we zoveel mogelijk mensen kennis maken met biodynamische wijn. Regelmatig zijn we met levendige proeverijen op bijzondere locaties te vinden zoals kerstmarkten, natuurevenementen, natuurcampings of festivals. Maar ook voor bedrijven en organisaties organiseren we graag een proeverij met een goed gesprek. Een heerlijke combinatie van gezond verstand en optimale smaakbeleving. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op twitter om op de hoogte te blijven van onze speciale activiteiten en lezingen.  

A. Vogel Echinaforce Spicy Spritz

 

 

 

Op zaterdag 6 februari 2021 was de 'Veluwe on Tour' voor A. Vogel. Medewerkers, familieleden en vrienden genoten van een mooie rondrit over de Veluwe. Een prachtig coronaproof evenement. Bij verschillende restaurants waren stops om in de auto van de heerlijkste gerechten te genieten.

Biodynamischewijn.nl was er bij om alcoholvrije wijnen te serveren.  Natuurlijk zijn alcoholvrije wijnen nog lang niet te vergelijken qua smaak en beleving met onze alcoholhoudende wijnen. Gelukkig zijn er steeds meer technieken die de smaak van alcoholvrije wijn kunnen verbeteren. 
Voor deze happening hebben we onder andere de alcoholvrije A. Vogel Echinaforce Spicy Spritz  geserveerd. Een heerlijk pittig winters cocktailtje op basis van Echinaforce Hot Drink. Heel erg makkelijk te maken. Smaakvol en nog eens ontzettend gezond ook! 
Thuis maken? Hieronder volgt het recept.

 

 

 

 

Recept:

1 maatlepeltje A. Vogel Echinaforce Hotdrink
1 scheutje Monin Black Forest siroop
1 deel bruiswater
1 deel alcholvrije Sparkling
IJsblokjes
Kaneelstokje
Pittig pepertje
Takje munt
Citroen

Schenk in een groot wijnglas de A. Vogel Echinaforce Hotdrink. Voeg daarbij de Monin siroop en een klein pepertje. Hou je van extra pittig dan snij je pepertje helemaal door. Roer dit alles met een kaneelstokje. 

Voeg toe één deel bruiswater en één deel alcholvrije Sparkling. Roer dit alles voorzichtig en voeg een flinke hoeveelheid ijs toe. 
Garneer met een schijfje citroen en een takje munt. Enjoy!

 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Biodynamische wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.