Biodynamische wijn heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van biodynamische wijnen en maakt deel uit van het bedrijf Wijn&Filosofie. We zijn enthousiast over wijn, een goed gesprek en de mooie beleving die deze samen opleveren. Bij activiteiten voor bedrijven en organisaties wordt door Wijn&Filosofie hoofdzakelijk gebruik gemaakt van biodynamische wijn.  
Vandaar dat we in 2017 begonnen zijn met de
webshop Biodynamischewijn.nl

 

Waarom werken we hoofdzakelijk met biodynamische wijnen?

  • Duurzaamheid staat altijd voorop in onze bedrijfsvoering.

Bij Biodynamische wijn zijn de wijnen van zeer hoge kwaliteit en op natuurlijke wijze geproduceerd.
We verkopen alleen wijnen waarbij in geur, kleur en smaak veel te ontdekken is. Je zult merken dat de wijnen enorm veel beleving en een positieve energie zullen oproepen. Ook staat duurzaamheid bij ons voor de duurzame relatie die wij met onze klanten aangaan. We staan achter een eerlijk product en gaan niet voor snelle handel of palletverkoop. Liever verkopen we aan jou als klant enkele flessen biodynamische wijn met passie dan een massaproduct. Biodynamische wijnen zijn over het algemeen iets duurder. We gaan voor een eerlijke prijs voor de wijnmaker, zodat deze met alle respect voor de natuur zijn wijnen kan produceren. 

  • Bekwaamheid

Met een gerust hart kan je de levering van de wijnen en wijnadviezen aan ons uit handen geven. We hebben veel ervaring in het begeleiding van filosofische activiteiten met wijn voor bedrijven en organisaties. Dat heeft er voor gezorgd dat wij weten welke biodynamische wijnen aanleiding geven tot een intense beleving en wat mensen weten te waarderen. We zijn altijd op zoek naar wijnen die je weten te raken.

Omdat we alleen biodynamische wijn verkopen, kopen we de meeste wijnen in van kleinere wijnboeren. Dat betekent dat wij een beperkte voorraad hebben.

Daarbij zijn we register vinoloog en blijven regelmatig vakinhoudelijk op niveau door nascholing, gesprekken met onze wijnboeren, importeurs en proefsessies met mede vinologen.

  • Veiligheid

Biodynamische wijn zorgt er voor dat de randvoorwaarden voor de levering van de wijnen en activiteiten die we organiseren goed zijn. Wij zijn sterk in het creëren van een prettige sfeer van veiligheid en rust. Jouw bestellingen, betalingsgegevens, ingewonnen adviezen, mailwisseling en adresgegevens zijn bij ons in goede handen.

  • Creativiteit

Creativiteit is ook één van onze pijlers. We zoeken naar originele manieren om biodynamische wijn op een verrassende manier te laten beleven. Daarom zijn we met onze wijnproeverijen ook regelmatig te vinden op bijzondere locaties. We willen je van harte uitnodigen om ons eens een biodynamische wijnproeverij te laten organiseren. Neem ook eens een kijkje op de website van onze nevenactiviteiten Wijn&Filosofie. We werken samen met een aantal respectabele etablissementen die voor elke vraag een passend aanbod hebben: unieke vergaderruimten, heerlijke gastronomie of een bijzondere ligging van de faciliteit.

  • Gastvrijheid

Gastvrijheid zit in onze genen. We willen je met hart en ziel in de watten leggen. Ga er eens lekker voor zitten. Open een van onze biodynamische wijnen, eet er wat lekkers bij en geniet van een heerlijk moment alleen of samen met vrienden.

 

 

© 2016 - 2024 Biodynamische wijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.